Landgoed WissinkLandgoed WissinkLandgoed Wissink

Scholteboerderij Wissink

Op 'Landgoed Wissink' kunnen groepen tot ca. 20 personen verblijven.
De accommodatie bevindt zich in het achterhuis van de monumentale herenboerderij die de sfeer van vroeger tijden uitademt. Dit blijkt uit de prachtige balkenconstructies die door het hele huis zichtbaar zijn, toch is er ook volop modern gemak.

Er is een grote woonkamer met open keuken van ca. 95 m2. Op de begane grond bevindt zich 1 slaapkamer met badkamer voor minder validen, op de verdieping zijn 7 slaapkamers met ruime douchegelegenheid. Er is rondom huis volop speel- en recreatieruimte. Zittend op het terras heeft u uitzicht op een hertentuin met vijver, bos en weide.

De accommodatie is gelegen in Nationaal Landschapspark Winterswijk in de Achterhoek dat bekend staat om de prachtige, unieke natuur voor heerlijke wandelingen of fietstochten. Daarnaast is er ook volop mogelijkheid voor allerlei andere soorten activiteiten.

Zittend bij een knapperend haardvuurtje onder de oude balkenconstructies of op één van de terrassen met prachtig uitzicht kunt u heerlijk bijkomen en genieten van elkaars gezelschap, in een ontspannen sfeer. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Gratis WiFi aanwezig.

Landgoed Wissink
Misterweg 230
7109 BA Winterswijk-Miste
Telefoon: 06 - 208 155 37
E-mail: info@landgoedwissink.nl
Internet: www.landgoedwissink.nl